IT EN DE
News dalla Tenuta Fernanda Cappello
Home / News
PROSECCO
April 10, 2012  |  PROSECCO
Il Prosecco Extra Dry della Tenuta Fernanda Cappello, ultimo frutto del lavoro dell’azienda, ha confermato  le nostre aspettative.
Ha stupito i nostri ospiti per la sua freschezza, per i suoi delicati profumi e aromi che solo questa terra gli poteva donare.
 
PROSECCO PRESENTATION
7 April 2012  |  PROSECCO PRESENTATION
You are invited to the official presentation of the Fernanda Cappello estate's PROSECCO Extra Dry! We will taste it together with the professional sommelier Pierangelo Dal Mas, vicepresident of the AIS Friuli Venezia Giulia. It will surprise you with its seductive, fragrant bouquet, with acacia flowers and wisteria, sweet fruits like pears, apricots and peaches, with a fresh full, balanced, savoury and fine taste. We will taste it together with a San Daniele ham which has been cured for 17 months. In honour of the event, and for this day only, for five bottles of Prosecco purchased, we will give you one free.
IL GAZZETTINO
April 1, 2012  |  IL GAZZETTINO
Gazzettino di Pordenone, Sunday, April 1.
The architect who redesigned the vineyards of the Grave ...
and Sauvignon has a gold medal ...
TASTING RESULTS
March 19, 2012  |  TASTING RESULTS
Il Consorzio di Tutela DOC Friuli Grave ha scelto i vini che più rappresentano i tratti organolettici e gustativi caratteristici e tipici del territorio, dopo una degustazione alla cieca dei vini prodotti nelle Grave.
La giuria di selezionatori ha scelto i vini della Tenuta Fernanda Cappello Merlot Friuli Doc Grave 2010 e Refosco dal Peduncolo Rosso Friuli Doc Grave 2009.
Questi vini saranno inseriti in tutte quelle degustazioni del Consorzio o di altri enti che richiedano una panoramica dei vini prodotti nella nostra Denominazione.
E' un risultato che premia il nostro lavoro di squadra, sia nella vigna che in cantina, da oggi anche un importante riferimento per i consumatori e per quanti apprezzano i vini della Doc Friuli Grave.
 
INTERNATIONAL WOMENíS DAY
8th March 2012  |  INTERNATIONAL WOMENíS DAY
8th March, an evening with a woman's touch, with dinner, music, poetry and a pleasant mimosa colour. For the event we have chosen a menu with a decidedly springlike feel with 10 courses full of aromas, colours and fragrances in honour of women.

The wine bar will take on the colour of mimosa for the first women's day presented by the Fernanda Cappello estate.

Booking on (+39) 0427 93291: cost per person, €40 all inclusive
Page:    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25